B2B Portal

O nama

      "FLUOELEKTRO d.o.o" je preduzeće u privatnoj svojini i kao takvo posluje od 2005. godine. Od tada je uloženo mnogo truda i sredstava u cilju unapeđenja poslovanja i pozicioniranja na tržištu veleprodaja rasvete i elektromaterijala. Preduzeće se bavi veleprodajom, uvozom, izvozom i distribucijom robe vodećih svetskih brendova koju su nam ukazali poverenje, kao što su PHILIPS, HAGER, ELMARK, GLOBO, IDO LIGHT, METALKA MAJUR i  i dr. brendova.

      Zahvaljujući napornom radu, stalnom usavršavanju kadrova, "FLUOELEKTRO d.o.o" je iz godine u godinu znatno uvećavao svoj neto obrtni kapital, lager robe i poslovnu imovinu. Danas raspolaže sa poslovnom zgradom od 700km2 kao i magacinskim prostorom od 1000m2 gde možete dobiti 90% potrebnog elektromaterijala i rasvete za vaš objekat, u istom danu. Ono što nudimo je brza isporuka sa lagera. Osim toga, raspolažemo carinskim magacinom za potrebe izvoza. Ljubazno osoblje Fluoelektra upoznaće Vas sa celim asortimanom, izloženim u izložbenom salonu, a osim toga stoji na raspolaganju za sva tehnička pitanja, svetlotehničke proračune za sve tipove osvetljenja. Možemo Vam ponuditi kompletan program svetiljki:

  • svetiljka za unutrašnje osvetljenje koje se ugrađuju u sve tipove plafona, nadogradne, zidne, svetiljke u IP zaštiti, led svetiljke, dekorativne itd. za sve vrste objekata i sve namene.
  • svetiljke za spoljašnje osvetljenje, za urbano i javno osvetljenje kao i dekorativni program namenjen za prazničnu dekoraciju gradova, javnih površina i objekta, proizvođača Ido lighiting.

      U 2012. godini smo započeli sa sopstvenom proizvodnjom svih tipova ugradnih i nadgradnih svetiljki T5 i T8, kao i LED za sve vrste plafona u koje ugrađujemo isključivo Philips prigusnice (balaste).

      I na kraju "FLUOELEKTRO d.o.o" predstavlja idealan spoj poslovnosti, poznavanja proizvoda, pružanje kompletne usluge, od projektovanja do isporuke, što za posledicu ima veliki broj zadovoljnih i za saradnju uvek spremih potrošača, od projektanata do izvođača radova i trgovina. Dugogodišnje iskustvo sa tradicijom i ogromna referentna lista zatvara krug uspešnog radnog tima, Vama na raspolaganju.

 

Vizija

      "FLUOELEKTRO d.o.o" Niš je srpski lider u veleprodaji elektro opreme i materijala.

 

Misija

      "FLUOELEKTRO d.o.o" Niš postoji:

  • da bi svim kupcima pružio uslugu koju očekuju u dogovorenim rokovima i kvalitetu
  • da bi kupcima pružio uslugu prvi put dobro i svaki drugi put

 

Politika kvaliteta

      "FLUOELEKTRO d.o.o" Niš je lider u zadovoljenju zahteva i potreba kupaca za elektro opremom i materijalima. Naš sistem menadžmenta organizacije omogućava:

  • Stalni rast zadovoljstva naših kupaca
  • Uspostavljanje i negovanje partnerskih odnosa
  • Zadovoljstvo zaposlenih
  • Smanjenje troškova za poboljšanje kvaliteta rada
  • Kontinualno poboljšavanje sistema menadžmenta kvalitetom
  • Pomoć razvoju društva i očuvanju životne sredine

      Da bi se navedeni ciljevi ostvarili odlučili smo da uspostavimo i održavamo sistem menadžmenta organizacije po zahtevima standarda ISO 9001, koji će verifikovati akreditovana organizacija za sertifikaciju.

      Obaveza zaposlenih je da u obavljanju svojih aktivnosti daju doprinos da "FLUOELEKTRO d.o.o" Niš ostane na putu

"KONTINUALNOG POBOLJŠANJA RADA SVIH PROCESA"

      Odgovornost zaposlenih za realizaciju ove politike data je u dokumentaciji sistema menažmenta kvalitetom.

Sertifikat Fluoelektro

 

 

Direktor

Nataša Radonjić

×